donderdag 26 augustus 2010

Spaghetti met gorgonzola, champignons en walnoten

Hoofdgerecht
2 personen

spaghetti
een flink stuk gorgonzola
lekker veel walnoten
1 bakje champignons
verse basilicum
1 teentje knoflook

Begin maar met een pan water op te zetten voor de pasta. Rooster de walnoten in een beetje olijfolie in de koekenpan en bestrooi naar smaak met zeezout. Zet apart.
Snijd de champignons in grove stukken. Snijd de knoflook fijn.
Als het water kookt spaghetti in de pan doen en aanwijzingen op de verpakking volgen.
Terwijl de spaghetti kookt de champignons lekker bruin bakken in de koekenpan.Als ze goed bruin zijn het vuur een stuk lager draaien en de fijngesneden knoflook en de gorgonzola erbij doen. Als de gorgonzola helemaal is gesmolten is je saus klaar.
Verdeel de spaghetti over de borden, verdeel de saus erover, bestrooi met de walnoten en de basilicum.Goddelijk.

3 opmerkingen: