4 personen
4 kipfilets, liefst biologisch
1-1,5 el cajunkruiden
olijfolie
8 wraps
200 gr gemengde slablaadjes
4 tomaten, in plakjes
2 grote avocado's, in plakjes
bos koriander, grof gesneden
humus, hummus, hoemoes, houmous, you get my drift...
Snij de kipfilets in niet te kleine stukken en doe ze in een kom met de cajunkruiden, een paar eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak.( Ik doe er zelf nooit extra zout en peper bij want in de cajunkruiden zit naar mijn smaak al genoeg, maar misschien vind jij van niet.) Schep goed om zodat alle kip goed bedekt is met het mengsel.
Verhit een koekenpan op hoog vuur en bak de kip een minuut of 8 totdat hij gaar en bruingebakken is.
In de tussentijd kun je de wraps klaarleggen. Verdeel de slablaadjes, tomaat, avocado en koriander over de wraps. Schep er flink wat humus over en leg de kip er bovenop. Rol op en serveer.
Geniaal gemakkelijk en lékker! Voor degenen die nog nooit humus hebben gehad: probeer het, het is heerlijk. Gewoon te koop bij de supermarkt, in de koeling, naast de Yohmasalades.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten