zondag 13 juli 2014

Pasta met bietjes, geitenkaas en pecannoten

3 personen

1 kleine rode ui
2 tenen knoflook, in plakjes
1 grote voorgekookte biet, in blokjes gesneden
400 gr fusilli of andere korte pasta
200 gr zachte geitenkaas, verkruimeld
flink wat pecannoten, in een droge koekenpan geroosterd
2-3 el bladpeterselie, fijngehakt

Zet het water op voor de pasta.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan op laag vuur en bak de ui en de knoflook al roerend zachtjes tot hij zacht is en bruin wordt. Voeg de biet toe en bak mee tot hij goed is doorgewarmd.
Kook intussen de pasta gaar en giet af, bewaar 80 ml. kookwater. Voeg dit kookwater toe aan het bietenmengsel en roer alles door de pasta.
Schep de pasta in kommen en verdeel er de geitenkaas, pecannoten en peterselie over. Besprenkel eventueel nog met wat lekkere olijfolie.

Superrecept uit de Delicious. Lekker makkelijk, net even anders, gezond en vegetarisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen