woensdag 6 oktober 2010

Farfalle met paddenstoelensaus

Hoofdgerecht
2 personen

gerookte spekblokjes
naaldjes van 1 takje rozemarijn
een doosje champignons, in plakjes
een scheut witte wijn
150 ml slagroom of kookroom
1 el mosterd
farfalle

Breng een pan water aan de kook voor de pasta. Terwijl je de pasta kookt maak je de saus:
Doe de spekblokjes in een koekenpan met de rozemarijn en bak 3 min. Doe de champignons erbij met een flinke snuf peper, roer goed en bak ook 3 min.
Schenk er dan een flinke scheut witte wijn bij en laat +- 1 min. verdampen. Schenk na 30 sec. de slagroom in de pan roer de mosterd erdoor. Breng aan de kook en laat 2 min. inkoken.
Vind je er te weinig groen in zitten dan kun je er nog een groene salade bijmaken.

Dit is er weer een in de Triple S -serie : Snel, Simpel en Superlekker!!
Toegegeven: het scoort niet echt hoog op de schijf van vijf, maar snijd er wat plakjes komkommer bij en dan heb je dat ook weer gehad...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen